fbpx Skip to main content

Методът Jolly Grammar

Jolly Grammar е следващият етап след първата година с Jolly Phonics. Материалите предоставят насоки и ресурси за подпомагане на преподаването на граматика на деца; той е активен и мултисензорен, с акцент върху консолидирането на знанията на децата от Jolly Phonics и им помага да развият разбиране за това как работи граматиката.

Чрез преподаване на основни основни граматически правила, това помага на децата да внесат разнообразие в писането си и да подобрят правописа си по структуриран начин.

Jolly Grammar преподава широка гама от езикови форми, включително частите на речта, множествено число, пунктуация и минало, настояще и бъдеще време. Той също така преподава широк набор от правописни правила, включително дефиниране на аспекти като кратките гласни.

Jolly Grammar използва цветове и действия, за да помогне на децата да идентифицират части от речта в изреченията, например глаголите са червени, а съществителните са черни. Изпълнен със страхотни идеи и забавни начини за запомняне на някои от правилата, Jolly Grammar предоставя на учителите систематичен начин за преподаване на граматика, правопис и пунктуация.

Здравей 👋
Абонирай се за нашия newsletter

Регистрирайте се, за да получавате страхотно съдържание във входящата си поща всеки месец.

Ние не изпращаме спам!