Учебна тетрадка 1

2 клиентски отзива

15,80 лв.

Jolly Phonics Pupil Books са учебни тетрадки, които осигуряват забавни и увлекателни уроци за малки деца през първата им година на обучение в развитието на уменията за четене и писане.

При закупуването на всеки продукт пoлучавате едномесечен безплатен достъп до дигиталната система "Jolly Classroom". Заявете своя достъп

Категория: Учебни тетрадки

Jolly Phonics Pupil Books са учебни тетрадки, които осигуряват забавни и увлекателни уроци за малки деца през първата им година на обучение в развитието на уменията за четене и писане.
Jolly Phonics Учебна тетрадка 1:
• Представя 42-та основни звука на английски език, като всеки е представен чрез кратка приказка и действие.
• Показва на децата как да използват знанията си за звук, за да четат и пишат елементарни думи.
• Запознава децата с първата група от т.нар „трудни думи“ (tricky words). Децата свързват звуковете в дума и определят специфичната част.
• В Jolly Phonics Teacher’s Book (Книга за учителя) има разработени подробни планове на уроците, подкрепени с допълнителни идеи.
Настоящата обновена версия на учебната тетрадка е с непроменено основно съдържание, но е подобрена с:
• Нов облик по отношение на дизайна на корицата и страниците
• По-лесна ориентация поради цветово кодиране и достъпно съдържание
• Съдържанието на материалите осигурява надграждане, приемственост и последователност на преподаването.

Здравей 👋
Абонирай се за нашия newsletter

Регистрирайте се, за да получавате страхотно съдържание във входящата си поща всеки месец.

Ние не изпращаме спам!

  1. Галина Петрова

    Това е любимата тетрадка на децата. Те обожават да задраскват картинката, която не започва със съответния звук. Всеки ден броят още колко звука имат да научат.
    За мен като учител е важно цялата информация да е на едно място и тази тетрадка е страхотен вариант. Използвала съм я с деца на възраст между 5 и 6 години в Британското училище в София. Чудесен избор за ограмотяване :-).

  2. Весела Василева

    Преди седем години Мис Мели ограмоти дъщеря ми като използваха тази тетрадката, а ученето на езика бе игра, забавление, нови знания на всяка страница и безкомпромисни резултати.
    Днес във Фондация “Английски клуб” аз използвам тетрадката с учениците си в предучилищна възраст. Щастие е за децата да учат с приказните герои, любими са ни песните и неусетно в края на годината можем да четем и пишем на английски.
    Благодаря на Мис Мели, която винаги е до мен в избора на учебници, помагала, съвети за преподаване, нови подходи, всичко в името на успеха на моите ученици.Продуктите са невероятни!!!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *